Skip to main content

Sobre nosaltres

L’Albert Fontanet és soci-director de Global Jurídic Consulting. És un advocat que aposta per treballar cada cas d’una manera personal, doncs cada situació és única, amb les seves pròpies particularitats i els seus propis matisos. Amb una anàlisi pacient i meticulosa, posant molta atenció en els fets que li trasllada el client o clienta, per extreure les claus jurídiques de l’assumpte, tot plegat amb un tracte molt proper a la persona, de qui cal conèixer les seves inquietuds i emocions.

Aquesta és la tasca  que porta a terme l’Albert Fontanet, director del despatx Global Jurídic Consulting. La seva intuïció jurídica i personal, basada en una experiència de més de vint-i-cinc anys des que el 1997 comencés la seva carrera professional, permet a aquest especialista donar les millors solucions als seus clients. Empàtic i amb coneixement en les principals branques del dret, l’Albert Fontanet entén l’advocacia com un servei al client que confia al professional la seva situació, a l’espera de trobar una sortida. Una confiança que és recíproca i que es manté en el temps.

El client no pot sortir de l’entrevista amb l’advocat encara més preocupat del que hi va entrar. Al contrari, ha d’haver adquirit la sensació de creixent serenitat, perquè ha sentit que l’advocat l’ha entès i té clar el que cal fer.”

Aquesta és la vocació amb què l’Albert Fontanet tractarà d’iniciar cada assumpte que se li encomani.

És membre actiu de la Societat Catalana d’Advocats de Familia i de l’Asociación Española de Abogados de Familia.

Logotip Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
Logotip Societat Catalana d'Advocats de Familia
Logotipo Asociación Española de Abogados de Familia
Albert Fontanet

Albert Fontanet Calopa
Col·legiat ICAB: 24104

Close Menu
Traduir »