Skip to main content

Dret de familia i successions

Assessorament jurídic i acompanyament personal en totes les qüestions legals que afectin la teva persona i/o la teva família.

Advocats de família a Sant Cugat del vallès

El nostre equip, amb l’Albert Fontanet al capdavant,  t’escoltarem atentament i t’explicarem:

SEPARACIÓ O DIVORCI

Què cal fer per afrontar el teu procés de separació i/o divorci, anticipant-nos al que pot passar, resolent-te els dubtes i plantejant-te solucions. Intentarem assolir un acord en representació teva o, mitjançant la mediació, actuant amb ambdós membres de la parella o matrimoni. Si no és possible, intervindrem de manera ferma i eficaç en el conflicte judicial. En qualsevol dels casos, sempre pensarem especialment en els teus fills i filles, però no ens oblidarem de protegir-te a tu, doncs també ets important i alhora ets la clau per al seu benestar.

TESTAMENT

Com pots planificar el teu testament, d’acord amb les teves circumstancies i voluntats, per tal de garantir la seguretat i integritat personal i futura dels teus fills i filles i el destí dels teus bens i/o estalvis.

HERÈNCIA

Els tràmits i la planificació fiscal que portarem a terme per tal que rebis l’herència que et correspon per la defunció de la persona que t’ha designat com a beneficiari/a, de la manera més convenient i més avantatjosa possible, pensant en el teu present i en el teu  Si hi ha controvèrsia entre els hereus, intervindrem de manera eficaç en els conflictes que es puguin derivar, intentant assolir un consens o actuant judicialment amb fermesa i coneixement.

Separació i divorci

Preparació, estratègia i representació en els procesos de divorci i separació.

Custòdia compartida

Custòdia dels fills: tramitació, execució i representació en judici.

Compliment de les sentències de divorci

Gestionarem aquestes situacions de manera professional.

Divisió patrimonial

Com repartir els bens despres d'un procès de divorci o herència.

Herències

Preparació, planificació fiscal i tramitació documental d'herències.

Testaments

Assessorament i redacció del teu testament.

Metodología

Global Jurídic és un despatx d’advocats a Sant Cugat del Vallés especialitzat en oferir la millor solució als reptes legals d’empreses i particulars.

El secret de la nostra fórmula és l’orientació al client. Realitzem impecablement la nostra feina com artesans del dret, oferint un tracte proper i la qualitat que ens caracteritza.

El tercer ingredient secret és l’acompanyament que brindem als nostres clients de principi a fi.

Albert Fontanet, soci fundador de Global Jurídic Consulting

Agendar una vídeo-consulta

Orientació previa en el teu cas de consulta.
Google Meet | Whatsapp | Apple Facetime

Agendar Vídeo-Consulta
Close Menu
Traduir »